Mediaclub
Ben jij de nieuwe sterreporter van de Mediaclub?

Je houdt er van om nieuwtjes te ontdekken en deze vervolgens te delen met anderen?
Doe verslag van excursies naar de leukste plekken!

Maak je eigen nieuwsflits en bepaal zelf wat het nieuws wordt. Je kunt een sportwedstrijd bijwonen of de laatste mode vanaf de catwalk verslaan. Misschien wil je wel je mening geven over de nieuwste films of een mooi verslag maken van een bijzonder optreden of evenement.

Mediaclub: Communicatieve vaardigheden en wereldori├źntatie

Leren en spelen blijken een goede combinatie te vormen in de overdracht van kennis. Tijdens de Mediaclub komen kinderen op een creatieve, leerzame en speelse wijze in aanraking met taal en verschillende mediatypen en -formats. Deelnemers verbeteren hun spreek- en schrijfvaardigheden waarbij een bepaalde interesse voor hun omgeving wordt aangewakkerd.  De cursus vindt wekelijks plaats op de vestigingen van Stichting Witte Tulp (SWT). Elke week staat een thema of onderwerp centraal met betrekking tot de media. Tevens vindt maandelijks een workshop plaats en wordt er eenmaal per zes weken een excursie georganiseerd.