Home Talentontwikkeling Scienceclub
Scienceclub
Ben jij de nieuwe Einstein?

Op de Scienceclub leer je toveren met techniek! Het Sciencelab is de ultieme plek om te ontdekken hoe wetenschap in het dagelijks leven in elkaar steekt. Doe mee en ervaar zelf hoe onwijs spannend wetenschap kan zijn, door zelf aan de slag te gaan en aan excursies deel te nemen.

Breng je DNA in kaart!
Ontdek nieuwe duurzame energiebronnen!
Shake en shuffle in het Sciencelab om de gekste experimenten uit te voeren.

Neem nu een gratis proefles! Klik hier om je in te schrijven.

Scienceclub: Een ontdekkingstocht door de wereld van techniek

Op de Scienceclub ontdekken deelnemers de technische werking van de wereld om hen heen. Door proefjes uit te voeren worden leerlingen uitgedaagd om onder andere mechanische, natuurkundige en scheikundige processen te ontmaskeren. Deelnemers worden in staat gesteld zelf wetenschappelijke opstellingen te bedenken en deze uit te voeren.